Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς !
οι υπηρειες μας

Γαμος… σαν παραμυθι!!!

Στιλ princess και παστέλ χρωματισμοί είναι η ειδικότητα της ομάδας μας. Για να ζήσετε το παραμύθι σας όπως το φανταστήκατε!
Κάθε γάμος είναι διαφορετικός. Γι αυτό κι εμείς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες σας, φροντίζοντας, το όνειρό σας για εκείνη την ημέρα, να γίνει πραγματικότητα! Η αποστολή μας είναι να κάνουμε το γάμο σας μια διαδικασία χωρίς άγχος γιατί είναι μία ημέρα που θα θυμάστε για πάντα!
Για το ξεκίνημα λοιπόν της νέας σας ζωής αξίζει να επιλέξετε το καλύτερο. Από τα πιο εξεζητημένα χρώματα, όπως το λευκό, το ιβουάρ και το ροζ, οι προτάσεις μας είναι πραγματικά αμέτρητες, πάντα όμως με κεντρικό γνώμονα να έχει το δικό του ιδιαίτερο στυλ. Είτε έχετε αποφασίσει έναν πρωινό γάμο με απλές γραμμές και απαλά χρώματα, είτε έναν βραδινό με έντονα διακοσμητικά στοιχεία και πολυτελή υφάσματα, όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν σύμφωνα με την δική σας προσωπικότητα και φαντασία.
Όποια τελικά και αν είναι η επιλογή σας, μοντέρνο ή κλασικό, λιτό ή όχι, η ομάδα μας θα είναι εκεί για να τη στηρίξει.
Βίον ανθόσπαρτον...

Βαπτιση … μια μεγαλη υπογραφη!!!

Για τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας… για αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του παιδιού σας, ο ζεστός και φιλόξενος χώρος των καταστημάτων “Fantasy” θα σας εντυπωσιάσει με όλα όσα χρειάζεστε: βαπτιστικά, υπέροχες μπομπονιέρες, προσκλητήρια και όλα όσα χρειάζονται για μια τελετή υψηλής αισθητικής!!!
Το κατάστημά μας ανα- λαμβάνει το σύνολο της διοργάνωσης, δημιουργώντας ευέλικτες προτάσεις για το στολισμό της εκκλησίας και το χώρο της δεξίωσης με εντυπωσιακές συνθέσεις λουλουδιών. Με την προσωπική επιμέλεια της ομάδας σας, το προσεγμένο μας γούστο, είναι βέβαιο ότι οι επιλογές σας για αυτήν την τόσο σπουδαία περίσταση, θα είναι ανάλογες των προσδοκιών σας ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς!!!
Να σας ζήσει!!!