Λίγα λόγια για εμάς !
Ελατε να γνωριστουμε

Η ιστορια μασ...

Το κατάστημά μας ξεκινάει στην Κοζάνη το 1990, όταν για πρώτη φορά, με υπεύθυνη την κ.Αγάπη Βάββου, αρχίσαμε να ασχολούμαστε επαγγελματικά με τη διακόσμηση σπιτιού, γάμου, βάπτισης και κάθε είδους κοινωνικής και επαγγελματικής εκδήλωσης. Η αγάπη και το πάθος σε αυτό, μας έκανε να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.
Χρόνο με το χρόνο η πείρα μας έγινε μεγαλύτερη και στόχος μας είναι να αφήσουμε τις καλύτερες των εντυπώσεων σε εσάς αλλα και τους καλεσμένους σας, σε μία εκδήλωση που θα θυμούνται για πολύ καιρό!
Σχεδιάζουμε όλους τους στολισμούς, προσαρμόζοντάς τους στις δικές σας ανάγκες, καθώς η ημέρα αυτή είναι αναμφισβήτητα, μία απο τις σημαντικότερες της ζωής σας! Χρειάζονται ώρες και μέρες οργάνωσης και γι αυτό είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Είμαστε βέβαιοι και σας εγγυόμαστε, ότι το αποτέλεσμα θα είναι πέρα απο τις προσδοκίες σας! Φροντίζουμε οι ιδέες μας να είναι ποικίλες για να έχετε, με τη βοήθειά μας, τη δυνατότητα επιλογής για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Γι αυτό αν θέλετε να μας ρωτήσετε μη διστάσετε, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε, καλέστε μας στο 2461026739 ή στείλτε μας e-mail στο info@fantasyevents.gr